Kat. suli 1.b

Kat. suli 1.b

2017. július 19. - Csiszárné B.Zsuzsanna

vidam_gyerekek1.jpg

Minden Kedves Családnak szép nyarat, jó pihenést kívánok! A tanévnyitó előtt augusztus 19-én tervezünk egy találkozót: egy olyan kirándulást, amelynek célpontja Fábiánsebestyén, a malom környéke. Szeretettel várjuk a szülőket is, tiszteljenek meg bennünket jelenlétükkel és aktív részvételükkel! 

Önök kaptak tőlem egy levelet (e-mail), melyben jeleztem egy címet, melyre a kedves szervezők várják a visszajelzést: tudnak-e jönni, és hogy hányan jönnek a családból (gyermek, szülő). Akinek nem tudtam a levelezési címét, annak sms-ben továbbítottam az információkat!

A tanévnyitóról még később, de mindenképpen időben adok tájékoztatást ezen az oldalon, és e-mailben is. Egy biztos: A tanév első tanítási napja szeptember 1. péntek!!!

Tisztelettel: Zsuzsa tanító néni

A bejegyzés trackback címe:

https://katsuli-em14.blog.hu/api/trackback/id/tr512674819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása