Kat. suli 1.b

Kat. suli 1.b

TANÉV VÉGI INFORMÁCIÓK

2017. június 11. - Csiszárné B.Zsuzsanna

Napközis étkezési térítési díjak befizetése június 13-14-15-én. Fontos tudnivaló, hogy május és június havi térítési díj együtt fizetendő. A fizetés elmaradása esetén a gyermek bizonyítványa a gazdasági irodában vehető át a díjbefizetés rendezését követően.

 

Június 14-én „Ligeti játszónap” a szülői közösség szervezésében. Aznap nem lesz tanítás, kis hátitáskában egy kis italt és rágcsálnivalót vagy szokásos módon  plusz tízórait hozzanak magukkal! A program egész délelőtt tart, ebéd a szokott időponthoz képest később várható. Fél három-három órakor a gyerekek haza mehetnek.

 

Utolsó tanítási nap június 15. csütörtök. Aznap már nincs napközi, ebéd után hazamennek a diákok.

Azokat a tankönyveket, amelyeket a szülők nem vásároltak meg, kérjük, nézzék át otthon. Ha a gyermek beleírt (firkált) valamit vagy esetleg megtépődött, kérem, hozzák helyre! Ragasszák meg, a beírásokat ki kell radírozni, és a könyvtárnak így kell visszaadni.

 

Június 16-30-ig iskolánkban is igényelhető napközis jellegű gyermekfelügyelet. Az igényléseket Kata néni felé kérem, jelezzék a határidő betartásával. Csak azok kapnak ilyen szolgáltatást, akik igénylőlapjukat kitöltve beadták az iskolába.

Erről az üzenő füzetben vittek haza információkat a gyerekek!

 

A Te Deum – tanévzáró ünnepi, hálaadó mise és tanévzáró ünnepély június 21-én, szerdán 16 órakor lesz a Szent Anna templomban, majd ezt követően bizonyítvány-osztás az iskolában, a saját tantermünkben.

Az ünnepség előtti gyülekező az iskolában lesz.

 

A következő tanévre is igényelhetők iskolai pólók, galléros kivitelben is. Kérem, keressenek meg bennünket ilyen irányú igényeikkel. A tanári asztalon található összesítő lapon rögzítjük a kívánt típust, színt és méretet.

 

Június 13-án 16.30-tól Hálagála, az iskola kulturális bemutatója a Megyeháza dísztermében.

Kérjük, minél többen tiszteljenek meg bennünket jelenlétükkel!

 

Iskolánkban a ballagás június 17-én, 9 órakor kezdődik.

A bejegyzés trackback címe:

https://katsuli-em14.blog.hu/api/trackback/id/tr7712585715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása