Kat. suli 1.b

Kat. suli 1.b

Emlékeztető

2016. október 23. - Csiszárné B.Zsuzsanna

Az őszi szünet november 2-4-ig tart. 

A szünet előtti utolsó tanítási nap: október 28. péntek. A szünet utáni első tanítási nap november 7. hétfő

Az őszi szünet idejére házi feladatot nem kapnak, de a szorgos kisdiákok gyakorolhatják az eddig tanultakat. Erre külön gyakorló füzetet érdemes vezetni. Az olvasás órán megismert betűk felismerését, összeolvasását  Az én ábécém tankönyv és munkafüzet segítségével lehet gyakorolni. Előre nem kell tanulni semmit! Az önként vállalt gyakorlás mellett sok-sok tartalmas családi programot és egyúttal boldog együttlétet kívánunk! 

A tanító nénik

Figyelem! Fontos tudnivaló!

November 6-án, vasárnap 10 órakor DIÁKMISE!

Az iskolavezetés kérése, hogy a második osztályosok üljenek az első padsorokba. Ezért - kérem -, érkezéskor figyeljék a padok szélére kitett tájékoztató táblákat, és azok szerint foglaljanak helyet a sorokban! Kérem, hogy a templomban a szentmise kezdetéig mindenki csendben várakozzon! Segítsenek, hogy a gyermekek is ennek megfelelően viselkedjenek! Tisztelettel köszönöm megértésüket és támogatásukat! 

Zsuzsa néni

A bejegyzés trackback címe:

https://katsuli-em14.blog.hu/api/trackback/id/tr1911832895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása